Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Câştigă kitul oficial al Regatei Mării Negre Constanţa 2014

Câştigă kitul oficial al Regatei Mării Negre Constanţa 2014
28
Feb

Dacă te abonezi la newsletter-ul nostru, intri automat în lista celor care pot câştiga un tricou şi o şapcă oficiale SCF Black Sea Tall Ships Regatta Constanţa 2014, eveniment ce va aduna în Portul Constanţa, în perioada 24 - 27 mai 2014, zeci de veliere din întreaga lume, care pot fi vizitate gratuit.

Dacă te abonezi la newsletter-ul nostru, intri automat în lista celor care concurează pentru kitul oficial al evenimentului de la Constanţa. Kitul este format dintr-un tricou şi o şapcă inscripţionate cum se poate vedea în poza din stânga.

Câştigătorul îl vom afla pe 15 mai 2014, prin tragere la sorţi. La extragere vor participa toate adresele de e-mail care se vor afla în lista de newsletter. Promitem ca până atunci să nu-ţi trimitem mai mult de un mail pe săptămână, iar acela cu siguranţă va conţine lucruri interesante referitoare la SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014. Dacă ai câştigat, îţi vom trimite pe 15 mai un mail în care să te anunţăm cum poţi intra în posesia premiului.

Tot ce trebuie să faci ca să te abonezi este să mergi pe această pagină (click aici) şi să-ţi scrii adresa de e-mail acolo. După ce vei face asta, vei primi un mail în care vei fi rugat să confirmi faptul că doreşti să te abonezi la Newsletter-ul nostru. Confirmarea aduce cu ea atât informaţiile pe care le trimitem săptămânal, cât şi şansa de a câştiga kitul despre care vorbeam mai sus.

Succes!

Partenerii principali ai evenimentului sunt EximBank, Pepsi-Cola şi Hotel Vega.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Comentarii

 • aprilie 12, 2014

  Felicitari tuturor Organizatorilor ! Asteptam cu drag Evenimentul.

 • aprilie 28, 2014

  drum bun si vint in pupa tuturor participantilor in calatoria de instruire a marinarilor de pe bricul MIRCEA in perioada 29 aprilie -27 mai 2014

 • mai 3, 2014

  Vant din pupa, va vom urmari permanent in tot voiajul cu ganduri bune !
  V-am vizitat la Varna astazi !!! Bravo si felicitari intregului echipaj pentru ospitalitate !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate