Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Cel mai mare foc de artificii din Constanţa [Ziua 3]

Cel mai mare foc de artificii din Constanţa [Ziua 3]
27
Iul

Ziua de luni, 26 mai, a fost în întregime dedicată vizitatorilor. Echipajele şi-au concentrat atenţia pe vizitele turiştilor.

În cazul în care nu ai apucat să citesţi, despre ziua 2 am scris aici, ziua 1 am povestit-o aici, iar despre ziua 0 asta am avut de spus.

Programul zilei de luni a început, ca în fiecare zi, la ora 10:00. Echipajele şi-au canalizat atenţia pe vizitele turiştilor, pentru că era ultima zi din toată regata. Între 10:00 şi 20:00 vizitatorii au putut vedea cum arată punţile tuturor navelor şi au putut povesti cu membrii echipajelor despre aventurile avute pe mare.

De la 20:00 a fost programat un concert extraordinar Vega Band, ca de la ora 21:00 să se urce pe scenă Moonlight Breakfast, care au cântat până în noapte, când organizatorii au reuşit să le ofere vizitatorilor cel mai mare şi mai spectaculos foc de artificii din Constanţa. Încântarea publicului a fost imensă, iar multitudinea de poze şi de clipuri publicate pe internet în urma evenimentului ne-au confirmat acest lucru.

Continuarea (Ziua 4) poate fi citită aici.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate