Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Cine va concerta la Regata Mării Negre 2014

Cine va concerta la Regata Mării Negre 2014
23
Apr

Între 24 şi 27 mai 2014, cele mai importante nave cu pânze din lume vor putea fi vizitate gratuit în Portul din Constanţa. Totodată, cu ocazia acestui eveniment, am adus în Constanţa unele dintre cele mai cunoscute trupe din ţară.

Dacă te-ai uitat pe program, probabil ai observat că seara, de la ora 20:00, sunt programate câteva concerte live, programate să anime puţin atmosfera pentru tine şi pentru ceilalţi vizitatori, dar şi pentru că vrem să le arătăm marinarilor străini că România se poate mândri cu nişte voci excelente.

N-am publicat încă în program lista cu trupele care vor concerta live pentru că tragem tare să aducem pe scenă cele mai bune formaţii româneşti. Totuşi, cu unele dintre ele am bătut deja palma şi ne gândeam să te anunţăm de lucrul acesta, atât pentru că vrem să fii cât mai înformat, cât şi pentru că vrem să facem în aşa fel încât comunicarea dintre noi să fie cât mai transparentă.

Aşadar, pregăteşte-te ca pe 24 mai 2014 să asculţi live una dintre cele mai longevive şi mai populare formaţii rock şi pop-rock româneşti: Holograf. Iar în deschidere va cânta Antonia.

Iar pe data de 25 mai 2014, Direcţia 5 şi Alexandra Ungureanu îţi vor încânta auzul cu ritmuri de rock’n’roll.

Pe 26 mai va fi un concert Vega Band, apoi seara va continua cu Moonlight Breakfast.

Partenerii principali ai evenimentului sunt EximBank, Pepsi-Cola şi Hotel Vega.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate