Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Sosirea navelor şi ceremonia de deschidere [Ziua 1]

Sosirea navelor şi ceremonia de deschidere [Ziua 1]
23
Iul

Nu putem lăsa regata să fie uitată, motiv pentru care am hotărât să-i scriem povestea. Am ajuns la Ziua 1. Dacă, după ce citeşti, mai ai ceva de adăugat la această zi, lasă-ne într-un comentariu.

Am început povestea noastră cu Ziua 0. Sau, altfel spus, momentul în care navele româneşti au plecat spre Varna pentru a începe frumoasa experienţă pe mare. Continuăm cu prima zi de festival la Constanţa, adică cu ziua în care s-au întors navele, iar publicul a putut să le viziteze.

În dimineaţa zilei de 24 mai au venit în port toate navele şi au apărut şi primii turişti curioşi. Tot atunci au apărut şi primii fotografi, care au profitat de spectacolul intrării navelor în port.

A urmat ceremonia de deschidere, ca apoi fiecare navă să-şi afişeze programul de vizitare şi să poată arăta primilor turişti români cum arată velierele şi, practic, unde au locuit ei timp de o lună de zile, cât a ţinut toată regata.

Fiind un eveniment care se întâmpla pentru prima oară în România, oamenii au îmbrăţişat foarte bine ideea de a avea în ţara lor cele mai impresionante veliere din lume au venit într-un număr foarte mare încă din prima zi. Totodată, au rămas şi la activităţile de seară, atunci când scena pe care a fost festivitatea de deschidere s-a transformat într-una de concert, pe care au urcat Antonia şi Holograf, spre încântarea publicului de toate vârstele.

Continuarea (Ziua 2) poate fi citită aici.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate