Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Vama, Vunk și Loredana în concert la Regata Marilor Veliere 2016!

Vama, Vunk și Loredana în concert la Regata Marilor Veliere 2016!
31
Aug

Regata Marilor Veliere 2016 promite o experiență de neuitat nu doar pe timpul zilei, atunci când puteți vizita cele 13 nave prezente în Portul Constanța, dar și atunci când soarele apune, iar unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului în România vor cânta special pentru voi!

Zilele trecute am anunțat pe pagina de Facebook numele artiștilor care urmează să urce pe scenă în primele două zile ale Regatei de anul acesta. Totul va începe joi, atunci când de la ora 19 prima seară de concerte va aduce pe scenă un spectacol Ciuleandra impresionant, inspirat din teme și motive tradiționale, un spectacol de sunet, lumini, teatru și dans. În urma lor ne vom putea bucura cu toții de recitalul fetelor de la Cvartet Anima, iar în cele din urmă de un super show realizat de Vama.

Concertele din cea de-a doua zi se anunță cel puțin la fel de spectaculoase ca primele, astfel că pe 9 septembrie vor urca pe scenă, pe rând, Corina și Trupa Vunk. Totul va începe de la aceeași oră clasică, 19 și se va încheia în jurul orei 23. Nu uitați că în fiecare seară, înaintea concertelor principale vom avea parte de un spectacol de cântece și dansuri organizat de etniile dobrogene.

Pentru cea de-a treia și ultima zi de concerte v-am pregătit două artiste care vă vor impresiona cu siguranță! Este vorba de Ligia Hojda și de Loredana, care promit să facă un show extraordinar, exact așa cum trebuie pentru a încheia împreună o ediție spectaculoasă a Regatei Marilor Veliere. Chiar dacă, desigur, trebuie să menționăm că navele vor putea fi vizitate în port inclusiv pe 11 septembrie până în ora 12. Alături de ele pe scenă vor urca și cei de la Vega Band, iar în cele din urmă noaptea de sâmbătă, 10 septembrie se va termina un foc impresionant de artificii.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Regata Marilor Veliere 2016 pentru a ne bucura împreună de experiențe inedite, de concerte și de toate velierele prezente în Portul Constanța. Să nu uitați că intrarea este liberă, atât în timpul zilei, cât și la spectacolele de seară!

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate