Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Ce poți face timp de 4 zile la Regata Marilor Veliere 2016

22
Aug

Regata se întâmplă anul acesta între 8 și 11 septembrie! Practic revenim în Constanța după experiența din 2014 cu o mulțime de nave și de surprize. Ba mai mult, în 2016 Portul Constanța reprezintă chiar punctul de plecare al velierelor care urmează să ajungă apoi în Rusia și în Bulgaria.

Întâi de toate trebuie să știi că navele vor ajunge în port joi dimineață, între orele 8 și 12. Dacă vrei să fii printre primii care vor vedea navele și vrei să le fotografiezi încă de pe mare, te așteptăm dis de dimineață pentru a face acest lucru. Ceremonia de deschidere va avea loc începând cu ora 13 și va dura aproximativ o oră, după care urmează partea pe care probabil o aștepți cel mai mult.

Toate navele prezente în port vor putea fi vizitate pe 8 septembrie între orele 14 și 20, vineri, 9 septembrie și sâmbătă, 11 septembrie toată ziua, dar și duminică până în ora 12. Sunt patru zile în care să te poți bucura de fiecare colțișor de navă, să îi descoperi fiecare secret și să-i asculți povestea. Apropo, lista completă a navelor o găsești aici!

Serile le vei petrece de fiecare dată ascultând muzică bună odată cu concertele ce vor începe la ora 20 și se vor încheia târziu în noapte. Rămâi pe fază și urmărește-ne pe Facebook pentru a afla din timp ce artiști urmează să cânte!

Poate cea mai atractivă și plină de evenimente zi e vineri, atunci când vom începe cu mai multe competiții sportive adresate echipajelor velierelor. Acestea vor avea loc la scena Terminalului Pasageri din port de la ora 10. Tot vineri, dar între 17:30 și 18:00 va avea loc Parada Echipajelor pe traseul Terminal Pasageri – Poarta 1 – Faleza Casino – Strada Remus Opreanu – Piața Ovidiu.

După sfârșitul paradei, în Piața Ovidiu va avea loc și decernarea premiilor Regatei Mării Negre 2016, urmată bineînțeles de un concert, așa cum ți-am spus mai sus.

Regata de anul acesta își va desfășura ceremonia de închidere sâmbătă de la ora 23, prilej cu care vom organiza un foc uriaș de artificii. Cu toate astea, navele vor pleca din port abia duminică începând cu ora 16, urmând să încheie Regata Marilor Veliere cu o paradă de-a lungul coastei orașului Constanța.

Nu uita să fii alături de noi și pe pagina evenimentului de pe Facebook și să ne împărtășești impresiile și amintirile pe care le vei câștiga odată cu ediția de anul acesta!

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate