Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Hai la bord

Înscriere cadeţi

inscriere cadeti

Scopul principal al organizatorilor evenimentului este acela de a dezvolta şi educa tinerii prin cursuri şi activităţi dedicate navigatului. Dincolo de frumusetea navelor înscrise în competiţie şi de zilele de sărbătoare din fiecare port în care acestea poposesc, Sail Training International pune la dispoziţie locuri pentru cadeţi. Altfel spus, dacă vrei să înveţi despre viaţa de marinar, aceasta ar putea fi şansa ta. Poţi urca la bordul unuia dintre veliere şi poţi petrece câteva zile alături de marinarii de-acolo.

Participarea ta va include atât cursurile de „sail training” (cu învăţarea regulilor de bord şi implicare în toate activităţile navei), cât şi participarea efectivă alături de echipajele înscrise în regată la tot ceea ce presupune competiţia, cum ar fi implicarea în parada velelor, distracţia de la petrecerile ţinute la bordul navei, cât şi primirea vizitatorilor pe velierul pe care îţi desfăşori stagiul de pregătire.

Dacă vrei să te urci pentru câteva zile la bordul uneia dintre nave şi să înveţi să fii marinar, apasă pe butonul roşu de mai jos şi află mai multe informaţii despre cursurile de sail training.

buton-cadeti

Ne găsești și pe Facebook

Politică de confidențialitate