Între 8 - 11 septembrie 2016 în Portul din Constanța

Parada Echipajelor şi Decernarea premiillor [Ziua 2]

24
Iul

Continuăm povestirea întâmplărilor de la regată cu ziua de duminică, 25 mai. A fost cea mai încărcată zi din program, dar şi cea mai frumoasă.

Despre sosirea navelor în port (ziua 1) poţi citi aici, iar despre ziua 0 (sau plecarea navelor spre Varna) am scris aici. În a doua zi de regată s-au putut vizita navele de dimineaţă până seară, în funcţie de cum hotărau membrii echipajelor că pot avea grijă de publicul de la bord.

De dimineaţă de la 10:00 a început atât programul de vizitare al navelor, cât şi competiţiile sportive între echipaje, care au fost interesante atât pentru participanţi, cât şi pentru spectatori.

După ce, de la 14:00, s-au încheiat competiţiile sportive, echipajele au fost lăsate puţin să se odihnească, apoi, de la 17:00, a început Parada Echipajelor. Parada a însemnat un marş al echipajelor de la Poarta 2 (acolo unde erau aranjate navele) până în Parcul Primăriei Constanţa (acolo unde era amplasată o altă scenă, pe care a avut loc şi decernarea premiilor).

Iar decernarea premiilor a fost un moment de bucurie pentru toată lumea, pentru că fiecare velier în parte a excelat la câte ceva. Echipajele româneşti nu s-au lăsat mai prejos, reuşind să obţină următoarele premii:

Mircea – cea mai bună paradă a echipajelor dintre navele de Clasa A, cea mai bună implicare în Social Media (prin cadetul Dora Elena Simion), locul I la Lupta cu odgonul (sau trasul frânghiei) şi locul I la ştafetă;

Adornate – locul 3 în a doua cursă între navele de clasă B (după ce în prima cursă a obţinut locul I) şi locul II la competiţia de vâslit.

Lista celorlalte premii poate fi consultată aici.

Ziua a continuat apoi în Port, acolo unde publicul constănţean (dar şi cel venit în vizită) a avut ocazia să participe la un concert susţinut de Vega Band şi un concert Direcţia 5 & Alexandra Ungureanu.

Continuarea (Ziua 3) poate fi citită aici.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook

sau foloseşte formularul de mai jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică de confidențialitate